+31-(0)413-787480 info@nijnselmetaal.nl

Juridische notie Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V.

 

© Auteursrecht

Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen, grafische media, geluid, animaties en video’s evenals overeenkomstige zaken op de website van Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V. zijn beschermd door auteursrecht en andere commerciële beschermingsrechten. De inhoud van deze website mag niet worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of toegankelijk gemaakt aan derden voor commerciële doeleinden.

Handelsmerken

Tenzij anders vermeld, zijn alle handelsmerken op de website van Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V. beschermd onder het merkenrecht. Dit geldt met name voor Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V. handelsmerken, bedrijfslogo’s en emblemen. De merken en designelementen gebruikt op onze site zijn intellectueel eigendom van Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V.

Garantie

Deze website is samengesteld met de grootst mogelijke zorg. Niettemin, de nauwkeurigheid of juistheid van de informatie kan niet worden gegarandeerd. Iedere aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van deze website is uitgesloten, tenzij deze met opzet of grove nalatigheid is het veroorzaakt door Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V.

Vergunning

De intellectuele eigendommen op de website van Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V., bijvoorbeeld octrooien, merken en auteursrechten, zijn beschermd. Deze website verleent geen vergunning voor het gebruik van intellectuele eigendommen van Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V. of derden.

Juridische notie

Wij danken u voor uw bezoek aan onze website en voor uw interesse in onze producten. Alle persoonlijke gegevens verzameld op deze website zijn opgeslagen, verwerkt en eventueel doorgegeven aan Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V. uitsluitend voor uw individuele service, voor het verzenden van productinformatie of voor het leveren van diensten. Metaal- en Lastechniek Nijnsel B.V. draagt er zorg voor dat uw informatie vertrouwelijk wordt behandeld in overeenstemming met de geldende wettelijke bepalingen inzake gegevensbescherming.